dinsdag 12 januari 2016

Nieuwe spring/summer catalogus 5 januari-31 maart 2016

Hallo allemaal,

De nieuwe spring/summer catalogus geldig van 5 januari t/m 31 maart 2016 is weer uit.Deze link kun je gebruiken om in de nieuwe spring/summer catalogus door te bladeren.

Sale-a-bration


En de de Sale-a-bration is er weer dit houdt in dat je voor elke 60 euro die je bestelt een produkt mag kiezen uit de sale-a-bration.Deze link kun je gebruiken om de Sale-A-Bration aanbiedingen door te bladeren.

Zelf demonstratrice worden? Lijkt het je ook heel erg leuk om zelf demonstratrice te worden. Je ziet als eerste de nieuwe catalogus en weet dus wat voor leuks er aankomt. Je krijgt 20% korting op alle producten. Daarnaast zijn er regelmatig speciale acties voor demonstratrices.

Je kunt nu heel voordelig demonstratrice worden, je mag dan voor 220 euro uitzoeken en je betaalt zelf 129 euro. Normaal is dit 179 euro. Dus 45 euro extra. Geweldig toch!!

Elk kwartaal moet je voor 300 euro exclusief btw bestellen. Lukt dit niet dan krijg je nog een maand extra om je limiet te halen. Lukt dit ook niet dan stop je als demonstratrice. Natuurlijk kun je stoppen wanneer je wilt. Je hebt na bovenstaande aanbieding geen enkele aankoopverplichting!

Voor vragen kun je me altijd mailen: bestofstampin@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten